Faglige sensommerdage i Valencia
5. - 6. september 2019

Konference om Host Leadership & Ledelse af fællesskaber

På en to dages konference sætter Public Funk fokus på værtskab, ledelse og fællesskabende færdigheder. Vi har de seneste 5 år arbejdet med og udviklet den fællesskabende tilgang. Udgangspunktet har været vores erfaringer med konsulentarbejde i lang række dele af den offentlige sektor. Resultatet er blevet formulering af 7 fællesskabende færdigheder, som har vist sig afgørende i arbejdet med at lede og udvikle professionelle fællesskaber. På konferencen bliver færdighederne præsenteret og du får muligheder for at sætte dem i spil i en workshop.

Hvorfor er det vigtigt?
På arbejdspladser i hele landet, på ledelsesgangen, på chefens kontor og i det politiske udvalg bliver det stadigt tydeligere for alle, at det er fællesskabet, som er nøglen til en bæredygtig udvikling. Det er fællesskabet der skal lykkes med kerneopgaven, det er fællesskabet der skal fri os fra stress, det er fællesskabet der skal skabe innovative løsninger.

Hvad kan det?
Mark McKergow og Helen Bailey står bag bogen HOST leadership hvor de folder værtskab ud som ledelsesbegreb. Du vil kunne opleve dem begge give en keynote om værtskab og fællesskaber på Sensommerdage i Valencia. Du kan også deltage i en workshop med Helen og Mark.

Hvad får jeg ud af det?

  • Introduktion til og workshop om Host Leadership med Mark McKergow og Helen Bailey.
  • Introduktion til de syv fællesskabende færdigheder
  • Konkrete værktøjer til omsætning af værtskab og fællesskabende færdigheder i eget regi
  • Et eksemplar af pixibogen Fællesskabende Færdigheder

Hvad koster det?
Kr. 4.900. Prisen er inkl. forplejning og materialer begge dage.

Hvornår er det?
5. – 6. september 2019

Hvor foregår det?
I de smukke restaurerede kursuslokaler Valencia på Vesterbrogade 32 i København.

Få mere at vide og tilmeld dig
Du kan tilmelde dig her på siden. Mads Martinussen er ansvarlig for konferencen. Du er velkommen til at skrive til mads@publicfunk.dk eller ringe på 26 23 95 20.

Navn:
Organisation:
Email:
Kommentar:


Tak for din tilmelding

Vi vil kontakte dig snarest!