Mads Martinussen
Chefkonsulent og partner

Uddannet underviser, proceskonsulent, supervisor, coach og professionel fællesskaber.

Jeg er optaget af at skabe vigtige dialoger om hverdagspraksis og koordination mellem mennesker. Jeg har i mange år arbejdet med forandring, dialog og proces i kommunalt regi, med fokus på både det meningsfulde og det, vi kan omsætte til noget andet. 

mads@publicfunk.dk
+45 26 23 95 20

Jens Kristian Pedersen
Chefkonsulent og partner

Cand.mag. i kommunikation og retorik.
Uddannet proceskonsulent, supervisor, coach og professionel fællesskaber.

Jeg er optaget af at gøre vores fælles samfund funktionelt. Med funktionelt mener jeg, at det, man engagerer sig selv og andre i, skal gøre gavn for de involverede, skal give mening for flere og blive påskønnet af de fleste.

jenskristian@publicfunk.dk
+45 23 99 14 04

Mette Bernt
Projektleder, rådgiver og tekstforfatter

Cand.mag. i kommunikation og retorik.
Uddannet professionel fællesskaber.

Jeg er uden tvivl pragmatiker og drevet af det, der virker. Jeg har skrevet tekster og været projektleder på kommunikationsprojekter i mere end 20 år. Jeg glæder mig igen og igen over at opleve, hvordan kommunikation opretholder relationer og altid er med til at skabe nye relationer. 

mette@publicfunk.dk
+45 51 87 87 12

Birthe Hyldborg Jensen
Ekstern konsulent

Cand phil i Kommunikation, master i organisationspsykologi og uddannet professionel fællesskaber.

Jeg bliver begejstret når jeg kombinerer det kreative med det faglige, fordi jeg tror på at mennesker er innovative, når de får mulighed for at gå på opdagelse i de anderledes mulige måder at gøre tingene. Mit mantra er, at du skal blive ved med at lade dig forstyrre hele livet.