+45 72 300 210   mail@publicfunk.dk

Fyraftensmøde i arbejdsfællesskabet

I Public Funk bidrager vi gerne med inspiration og faglige indspark på jeres fyraftensmøde.

Fyraftensmødet kan f.eks. bidrage med en kort indføring i vores egen Fællesskabende tilgang.  Vi folder metoden ud med korte oplæg, små øvelser og fælles drøftelser, der giver indblik i hvad metoden kan og hvordan man kan arbejde mere målrettet med de fællesskabende færdigheder.

Kontakt os og lad os tale om jeres behov.

 

Andre emner

På samme måde vil vi gerne bidrage med korte indspark på et af jeres fyraftensmøder på andre områder der f.eks. kunne handle om 

  • Fællesskabende ledelse
  • Fællesskabende kollegial sparring
  • Kommunikation
  • Host Leadership (Værtskab)
  • Trivsel og stress
  • Ledelse af og samarbejde med frivillige
  • Læring og pædagogik

Ring på telefon 72 300 210
Eller skriv til mail@publicfunk.dk

PF_Ikon_NEGATIV_05

ROBUSTE FÆLLESSKABER

Vi tror på, at fællesskabet ALTID skal stå stærkere end det enkelte menneske, fordi et stærkt fællesskab giver den enkelte mod og styrke. Det er altså ikke den enkelte,  men fællesskabet, der skal gøres robust.

PF_Ikon_NEGATIV_04

PUBLIC FUNK METODEN

Vi har et særligt øre for menneskers fortællinger og potentialer. Vi benytter dialoger, interviews og faglige forløb til at udvikle de vigtige fortællinger og den praksis, der styrker fællesskabet om kerneopgaven.

PF_Ikon_NEGATIV_03

FÆLLESSKABENDE FÆRDIGHEDER

Vi tror på, at en individuelle og adskillende praksis danner grobund for stress, angst og ensomhed. Det kan vi dæmme op for ved at dyrke vores fællesskabende færdigheder. Vi bliver belønnet med bedre  samarbejde på tværs af fag, folk og områder.

PF_Ikon_NEGATAIV_12

LÆRINGSRUM OG RESULTATER

Vi træner, underviser og coacher ledere og medarbejdere i fællesskabende færdigheder. Resultatet er samarbejde på tværs, højere kvalitet i opgaverne og god trivsel i arbejds- og ledelsesfællesskabet