+45 72 300 210   mail@publicfunk.dk

Pixibog for voksne: Fællesskabende forvandling

Om den fælles indsats, der hjælper børn og unge fra udsatte familier

Denne pixibog er skrevet til dig, der arbejder med børn og unge. Den handler om fællesskabende forvandling skabt gennem arbejde med syv fællesskabende færdigheder.

For børn og unge i udsatte familier kan ellers gode hensigter fra professionelle ofte betyde, at fokus forbliver på det enkelte barn eller den enkelte forælder. Forestillingen bliver, at det er hos barnet eller forælderen, at forandringen skal ske. Og at vores opgave, som professionelle er at få barn eller forælder til at handle eller tænke anderledes. Men hvis barnet skal handle anderledes, skal fællesskabet give muligheden dertil, ellers vil de samme mønstre, som vi så gerne vil bryde, blot blive gentaget. Der skal ske en forvandling i fællesskabet, hvor både barn, forælder, pædagog, lærer og leder lærer nyt og får mulighed for at tænke og handle anderledes.

I pixibogen giver Public Funk et bud på, hvilke færdigheder, du og andre kan dyrke for at skabe en forvandling i samarbejdet om kerneopgaven med børn og unge. Men også den forvandling, denne tilgang kan skabe for barnet – særligt dem, der er mest udsatte. Og så naturligvis den forvandling tilgangen kan skabe for forældre og andre voksne omkring barnet.

Kapitler

  1. Færdigheder til forvandling
  2. Fællesskabets fortællinger
  3. Kommunikere
  4. Koordinere
  5. Være vært
  6. Være nysgerrig
  7. Være tydelig
  8. Fornemme
  9. Balancere
  10. Fællesskabende forvandling
Deprecated: preg_match_all(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /customers/c/b/3/publicfunk.dk/httpd.www/wp-includes/media.php on line 1828 Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /customers/c/b/3/publicfunk.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3506