+45 72 300 210   mail@publicfunk.dk

Public Funk er et fællesskab af erfarne og fagligt stærke konsulenter, der udfordrer individuel og adskillende praksis med den fællesskabende metode.

Vi støtter og udvikler ledere og medarbejdere i deres praksis. Vi arbejder med coaching, supervision, udviklingsforløb og kurser.

Public Funk er rundet af en systemisk-narrativ praksis, som vi har videreudviklet i et nymatrialistisk  perspektiv. Vi har blik for god ledelse, trivsel, kommunikation og samarbejde i hverdagens praksis.

Løft ledelse sammen

NYT KURSUS

Opdag den transformative kraft i den ny-narrativ nymaterialistiske tilgang. Deltag i tre eftermiddage og lær om transformativ ledelse.

Supervision

Skab et stærkt og harmonisk arbejdsmiljø med vores fællesskabende supervision.

Coaching

Samtaler i et fortroligt rum for refleksion, problemløsning og personlig udvikling.

Samarbedje & trivsel

Gør op med den individuelle og adskillende praksis og frigør fællesskabets potentiale.

Fællesskabende færdigheder

De syv temaer, der går igen, når arbejdsfællesskaber skal fungere og præstere.

Medledelse

En ledelsesform, hvor alle tager ansvar for opgaven, samarbejdet og trivslen.

International Consultancy

Consultancy on Community Management, Organizational Changes, Host Leadership and Appreciative Inquiry.

Publication er udgivet af Public Funk ApS. Vi er ledelses- og organisationskonsulenter, der hjælper arbejdsfællesskaber med at udfordre og ændre den individuelle og adskillende praksis.

I Publication udgiver vi tekster baseret på vores faglighed og erfaring. Målet er, at bidrage til at styrke små og store fællesskaber med faglig indsigt og forfriskende indspark.

 

Du kan tilmelde dig Publication og få den i indbakken hver måned – det koster ikke noget.

Kunsten at lege snorefigurer i fællesskaber

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Læs mere… 

Der er guld alle vegne

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Læs mere…

Hvad konsulenter ved om arbejdsmoral

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lyt med her.

Konsulenter Public Funk

Transformativ supervision

Skab et stærkt og harmonisk arbejdsmiljø med vores transformative supervision. Vores unikke metode fremmer trivsel, effektivt samarbejde og øger medarbejdernes engagement.

Vores grundlag er den narrative nymaterialistiske og systemiske metode. Det kombinerer kraften i narrativ praksis, nymaterialistiske filosofier og systemisk tænkning for at skabe dybdegående forandringer i komplekse systemer.

Hvorfor vælge vores transformative supervision:
– Fremmer trivsel
– Styrker samarbejde
– Inkludere krop, materiale og miljø
– Skaber læring og udvikling
– Forebygger og håndterer konflikter
– Forbedrer beslutningstagning

Investér i jeres team og ledelse og oplev magien ske med vores supervision!

Ny-narrativ ledelse

Opdag Narrativ 2.0: Mere end menneskelige fortællinger

Ønsker du at tage ledelse til nye højder? Vil du udforske en innovativ tilgang, der omfavner fortællinger, der strækker sig ud over det menneskelige? Velkommen til Narrativ 2.0 – en ny-narrativ metode til ledelse, der anerkender vigtigheden af mere end menneskelige fortællinger i organisatoriske sammenhænge.

I Narrativ 2.0 oplever du kraften i at inkludere de ikke-menneskelige elementer i vores omgivelser – natur, teknologi og materielle genstande – i vores fortællinger. Vi træder ind i en ny æra af lederskab, hvor vi udvider vores perspektiv og forstår, at vores omgivelser også har stemmer og historier at dele.

Befri ledelse i organisationen - giv ansvaret vinger

Ønsker du at frigøre ledelsen i din organisation og tage ansvar til nye højder? Så er det tid til at udforske nymaterialistisk ny-narrativ systemisk tilgang, der skaber ekstraordinære resultater.

Vi tror på, at ledelse handler om mere end bare mennesker. Det handler om at forstå og engagere sig med de mangfoldige fortællinger, der udspiller sig i vores omgivelser – naturen, teknologien, materialerne. Med nymaterialistisk ny-narrativ tilgang løfter vi ledelsen ved at inkludere de mere end menneskelige aktører og skabe en kraftfuld symbiose mellem mennesker og deres omgivelser.

Vores kurser giver dig nøgleværktøjer til at frigøre ledelsen og åbne for nye horisonter. Vi udforsker de systemiske principper i nymaterialisme og det ny-narrative og integrerer dem i praksis. Lad os udfordre det konventionelle, træde ud af vores komfortzone og skabe et organisatorisk landskab, hvor vi bliver medskabere af ydelser, trivsel, samarbejde og ledelse.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende introduktion til hvordan I løfter ledelse sammen.

Fællesskabende færdigheder

Public Funk benytter de fællesskabende færdigheder til at flytte fokus fra den enkelte leder og medarbejder, til det vi skaber sammen. Vi lukker op for det potentiale, som ethvert fællesskab rummer.

Corona traumer

Vores konsulenter er erfarene og faglige samtalepartnere og gennemfører hver uge coaching, sparring og supervision til medarbejdere, ledere og grupper i en lang række organisationer. Vi tilbyder

Samtaler om ensomhed

Public Funk tilbyder faglig ledelsessparring og ledelsesudvikling både til den enkelte leder og til ledelsesgrupper. Udgangspunktet er, at ledelse er noget vi gør i fællesskab. Vi arbejder med

Konsulenterne

Public Funk er erfarne, fællesskabende konsulenter, der støtter og udvikler ledere og medarbejdere i deres arbejde. Vi udfordrer individuel og adskillende praksis og inviterer ledere og medarbejdere ind i fælles faglig udvikling.

Med den fællesskabende metode har Public Funk gennem årene banet vejen for trivsel, kompetenceløft og samskabelse på tværs af fag, folk og områder i mange arbejdsfællesskaber.

Ring og få en faglig snak på telefon 72 300 210
Eller skriv til mail@publicfunk.dk

 • Mads Martinussen

  Mads Martinussen

  Mads Martinussen

  Chefkonsulent og partner. Skriv: mads@publicfunk.dk Ring/txt: +45 2623 9520
 • Jens Kristian Pedersen

  Jens Kristian Pedersen

  Jens Kristian Pedersen

  Chefkonsulent og partner. Skriv: jenskristian@publicfunk.dk Ring/txt: +45 2399 1404

Den fællesskabende metode

Et opgør med den individuelle og adskillende praksis

Færdighederne har en central placering i Public Funk’s arbejde. Vi har gennem vores mangeårige arbejde erfaret, at uanset om det handler om ledelse, samarbejde eller udvikling, er der syv temaer, som går igen, når arbejdsfællesskaber skal fungere:

 • Nysgerrighed
 • Tydelighed
 • Koordinering
 • Kommunikation
 • Værtskab
 • Fornemmelse
 • Balance

I Public Funk kalder vi dem De syv fællesskabende færdigheder. De danner et bagtæppe for vores tilgang og forståelse, når vi hjælper med organisationer, teams, ledelser og medarbejdere med deres ledelse og samarbejde om kerneopgaven.

 

Vil du vide mere om de fællesskabende færdigheder?

Ring og få en faglig snak på telefon 72 300 210
Skriv til mail@publicfunk.dk
Køb pixibogen om færdighederne her.

Referencer

Faglig viden om sunde arbejdsfællesskaber